Γκίζα
Παράγεται από το αγρόκτημα ΤΑΧΑ και φτιάχνεται μέχρι και σήμερα με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο.
Διατίθεται σε:
Metal Tin
17.5kg
Box
20kg (2 pieces in bags of 10kg)
Vacuum
500g, 10kg
Γκίζα
Η γκίζα ΤΑΧΑΣ παράγεται παραδοσιακά στην περιοχή της Θεσσαλίας, και παρασκευάζεται από τυρόγαλο με την προσθήκη αλατιού. Είναι τυρί λευκό, πολύ μαλακό, ιδανικό για την παρασκευή διαφόρων ειδών πίτας.
Διατίθεται για επαγγελματική χρήση σε μεταλλικά δοχεία των 17,5 κιλών καθώς και σε κιβώτια των 20 κιλών.
Διατροφική δήλωση ανά 100gr
Ενέργεια | 426kj / 102kcal |
Λιπαρά | 7gr |
Κορεσμένα | 4.6gr |
Υδατάνθρακες | 4gr |
Σάκχαρα | 4gr |
Πρωτεΐνες | 7gr |
Αλάτι | 1-2gr |
Συστατικά:
- Αιγοπρόβειος ή Αγελαδινός Ορός Γάλακτος, Ανθόγαλα, Αλάτι
- Αλλεργιογόνα: ΓΑΛΑ (λακτόζη)
Χαρακτηριστικά:
- Μέγιστη Υγρασία: 70%
- Ελάχιστο Λίπος επί Ξηρού: 20%
- Διατηρείται στο ψυγείο στους: +2°C to +6°C
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Καλέστε μας στο 2410 549979 ή χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας