ΥΛΙΚΑ:
- 2 κομμάτια ΦΕΤΑ ΤΑΧΑΣ (200 γραμ. το καθένα)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 5-6 ασπρομανίταρα κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ελάχιστο αλάτι
- 4 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για την πεντανόστιμη ΦΕΤΑ ΤΑΧΑΣ ψητή στο φούρνο, θα χρησιμοποιήσουμε δύο κομμάτια αλουμινόχαρτο.Στρώνουμε σταυρωτά τα δύο κομμάτια αλουμινόχαρτο. Ακουμπάμε επάνω το ένα κομμάτι φέτα ΤΑΧΑΣ.Απλώνουμε σταυρωτά τα άλλα δύο φύλλα αλουμινόχαρτο και βάζουμε επάνω το δεύτερο κομμάτι.
Ισομοιράζουμε στα δύο πακέτα τα υπόλοιπα υλικά: τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μοσχοκάρυδο, το μαϊντανό.Περιχύνουμε με το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμεί.Σφραγίζουμε κλείνοντας σταυρωτά τα αλουμινόχαρτα.
Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα και τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 20΄.Αφού τα ψήσουμε, με προσοχή τα βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο και τα περιχύνουμε με τα υγρά ψησίματος.Τα σερβίρουμε σαν ορεκτικό με φρυγανισμένο ψωμί και ένα ωραίο κρασί.
Καλή σας όρεξη!